Over mij: Pauline van der Lee

Mijn missie: “Het neutraliseren van negatieve emoties en herinneringen en het integreren van positieve gevoelens vanuit wijsheid. Met als doel de kwaliteit van je persoonlijke en professionele leven te verbeteren/ optimaliseren.

Mijn visie: “Vanuit een oprechte houding als mens en professional gebruik ik de Integral Eye Movement Techniek en spirituele intelligentie om met je probleem/ontwikkelvraag aan de slag te gaan en je innerlijke verlangen(s) te vervullen en je doel(en) te bereiken.

Als professional ben ik gedegen opgeleid. Daarnaast helpt dagelijkse spirituele studie en meditatie mij om mijn bewustzijn te trainen en schoon houd om er voor anderen te kunnen zijn.”

IEMT Therapie

Wat is de betekenis van mijn logo?

  1. Het logo is een sierlijke voorletter P van Pauline.
  2. Als je ‘verder’ kijkt ontdek je het infinity teken in het logo, welke symbool staat voor eeuwigheid, tijdloosheid/grenzeloosheid. In mijn werk kijk ik ‘verder’ dan het het probleem of de ontwikkelvraag. De klant voelt dat hij/zij tegen een grens aanloopt in zichzelf of herinnert zich het verleden omdat er toen iets naars is gebeurd waardoor ie moeite heeft om ‘hier en nu’ te zijn. Als de persoon dit probleem verwerkt en zichzelf in een breder perspectief leert te begrijpen, dan ontstaat er rust en dat is een tijdloos gevoel.
  3. Het infinity teken wordt ook wel ‘lemniscaat’ genoemd. Het teken stamt officieel uit de 8e eeuw en is in de loop van de tijd gebruikt in verschillende culturen door diverse volkeren die er allemaal een andere betekenis aan toe kenden. Als IEMT therapeut gebruik ik de liggende 8 met de oogbewegingen dus is de ‘lemiscaat oogbeweging’ in het IEMT werk betekenisvol!
  4. Verder staat het infinity teken voor constante vernieuwing/de cirkel van het leven (wedergeboorte). Ik ben een ‘pioneer thinker’ gericht op het implementeren van nieuw bewust-zijn in het dagelijks leven. Het verlangen van klanten die bij mij komen is om meer evenwicht en harmonie te ervaren in zichzelf en in relaties/ situaties. Infitinity is het streven naar evenwicht tussen man/vrouw, licht/donker enz.
  5. Tenslotte verwijst het teken naar verbondenheid: Ik help mijn klanten om zich weer thuis te voelen bij zichzelf. Om vanuit nieuwe perspectieven te werken en te leven!

Contact