Integral Eye Movement Therapy

Wat kost IEMT?

Wat kost IEMT? Op deze pagina staan al mijn tarieven. Ik ben (principieel) niet aangesloten bij een ziektekosten verzekeraar dus (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten is niet mogelijk. Heb je vragen of is iets onduidelijk? Neem contact met mij op en dan kijken we er samen naar. Onder alle opties staan nog enkele zaken die van belang zijn.

Kennismaking

30 min

 • Met mij
 • Met IEMT
 • Werkt het voor je?

Maak kennis

Intake IEMT

45 min
75inc. btw

 • Uitwerken probleem
 • Ontwikkelvraag

Afspreken

IEMT standaard

60 min
90inc. btw

 • Standaard consult IEMT
 • IEMT sessie

Afspreken

IEMT uitgebreid

90 min
150inc. btw

 • Uitgebreid consult IEMT
 • IEMT sessie

Afspreken

UITLEG PRIJZEN

 1. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 2. Sessies kunnen tot 48 uur van tevoren worden geannuleerd of verzet. Bij annuleren of verzetten minder dan 48 uur van te voren, om welke reden dan ook, wordt de helft van het sessietarief in rekening gebracht. 
  Voor het berekenen van uren ga ik uit van werkdagen en tellen weekenden niet mee.
 3. Bij minder dan 24 uur van tevoren, om welke reden dan ook, wordt het hele sessietarief in rekening gebracht.
  Voor het berekenen van uren ga ik uit van werkdagen en tellen weekenden niet mee.
 4. Voor sessies in de avonduren (vanaf 18.00 uur) en in het weekend geldt een toeslag van € 25,– per sessie.

Draagkracht

Bij aantoonbare uitzondering is betaling naar draagkracht mogelijk of bijvoorbeeld een uitruil van diensten. Klanten die meer draagkracht hebben doneren soms een bedrag, dat bedrag zet ik weer in bij mensen die minder draagkrachtig zijn: Zo helpen we elkaar! Bij een gemiddelde behandeling kan je het beste uitgaan van één intake en drie tot vijf sessies. Neem contact met mij op en dan kijken we er samen naar.

Maak kennis met de IEMT techniek

Neem gerust contact met mij op voor vrijblijvende intake. Dan kijken we samen naar jouw situatie.

Hoe kom je op een aantal van drie tot vijf sessies?

Goede vraag! Ik begeleid veel mensen naar een positieve mentale gezondheid. Tijdens deze trajecten heb ik het gemiddelde aantal sessies berekent en kwam ik uit op drie tot vijf sessies. Bij de intake inventariseer ik de thematiek waarna we het aantal sessies afstemmen.

Wordt IEMT vergoed door mijn verzekering?

IEMT wordt (nog) niet vergoed door verzekeraars. Er lopen veel onderzoeken waardoor er wellicht in de toekomst zaken veranderen, maar dat is voor nu nog niet het geval.

Kan je iets niet vinden? Neem dan contact met mij op.

Alle onderwerpen op mijn website

Ik ben erkent IEMT Advanced Practitioner en ik ben aangesloten bij The Association for IEMT Practitioners. De IEMT-opleiding is geaccrediteerd door het (CRKBO) en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Beroepsonderwijs. Als professional heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Contact