Wat kost IEMT therapie?

Wat kost IEMT therapie? De kennismaking is 1 uur (kosteloos). Middels een kennismakingsoefening ervaar je of IEMT iets voor jou is en of mijn manier van begeleiding je aanspreekt. Mijn tarief is 90 euro per uur. Bij aantoonbare uitzondering is betaling naar draagkracht mogelijk of bijvoorbeeld een uitruil van diensten. Bij een gemiddelde behandeling kan je het beste uitgaan van één intake en drie tot vijf sessies. Neem contact met mij op en dan kijken we er samen naar.

> Lees meer over wat een IEMT-sessie kost.

Maak kennis met de IEMT techniek

Neem gerust contact met mij op voor vrijblijvende intake. Dan kijken we samen naar jouw situatie.

Hoe kom je op een aantal van drie tot vijf sessies?

Goede vraag! Ik begeleid veel mensen naar een positieve mentale gezondheid. Tijdens deze trajecten heb ik het gemiddelde aantal sessies berekent en kwam ik uit op drie tot vijf sessies. Bij de intake inventariseer ik de thematiek waarna we het aantal sessies afstemmen.

Wordt IEMT vergoed door mijn verzekering?

IEMT wordt (nog) niet vergoed door verzekeraars. Er lopen veel onderzoeken waardoor er wellicht in de toekomst zaken veranderen, maar dat is voor nu nog niet het geval.

Kan je iets niet vinden? Neem dan contact met mij op.

Alle onderwerpen op mijn website

Over mij: Pauline van der Lee

> Over mij
> Ervaringen met mij

Pauline is opgeleid tot IEMT Practitionar en IEMT Advanced en is aangesloten bij The Association for IEMT Practitioners. De IEMT-opleiding is geaccrediteerd door het (CRKBO) en voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Beroepsonderwijs.

Contact